[mk_page_section bg_image=”https://www.tensaii.com/wp-content/uploads/2017/09/tensaii-bg-bl.jpg” bg_position=”center top” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” video_color_mask=”#000000″ video_opacity=”0″ min_height=”600″ js_vertical_centered=”true” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”116″ force_font_size=”true” size_tablet=”70″ font_weight=”bold” txt_transform=”capitalize” font_family=”none” align=”center”]Jobba hos oss[/mk_fancy_title][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”28″ force_font_size=”true” size_phone=”20″ font_weight=”bold” txt_transform=”none” font_family=”none” align=”center”]En arbetsgivare – Oändligt med möjligheter[/mk_fancy_title][/vc_column][/mk_page_section][vc_row css=”.vc_custom_1539188679136{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_column][mk_padding_divider size=”120″][mk_fancy_title color=”#8248b9″ size=”36″ force_font_size=”true” size_smallscreen=”24″ size_tablet=”20″ size_phone=”20″ line_height=”140″ font_weight=”300″ font_style=”italic” font_family=”none”]

Vi är ett företag där ditt intresse och ditt driv kan göra skillnad och där devisen ”En för alla och alla för en” betyder något. Med vårt engagemang strävar vi efter att skapa ett bättre samhälle, både i och utanför de roller vi har på Tensaii.

[/mk_fancy_title][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1584457613748{border-right-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][mk_fancy_title color=”#2a2d2e” size=”62″ force_font_size=”true” size_tablet=”40″ font_weight=”600″ txt_transform=”capitalize” font_family=”none”]

Glad och kompetent senior systemutvecklare / arkitekt

[/mk_fancy_title][vc_column_text margin_bottom=”24″ css=”.vc_custom_1584457279095{margin-bottom: 0px !important;}”]

Taggad på något nytt och fräscht, något annorlunda, något som på riktigt gör skillnad, läs då några rader till?

Tensaii – genial – det lilla bolaget med stora visioner som växer sig större genom att välkomna olikheter och likheter, där såväl medarbetare som kunder påverkar organisationen och dess utformning, där den egna passionen driver initiativ och uppdrag, uppdrag som alla leder till hållbar digital transformation i samhället och samtidigt bidrar till att nå de Globala Målen 2030.

För dig som ser möjligheter är de oändliga; vill du ha kul, känna bekräftelse i det du gör och bidra till att förenkla livet för dina medmänniskor – hojta till eller sök rollen som senior utvecklare/arkitekt. Kanske vill du bidra med Impact Tech direkt genom att delta i våra innovationslösningar, eller indirekt genom att stötta våra kunder som konsult, ja kanske vill du värdera mognaden för startup-initiativ och därigenom få andra att växa – vi önskar se möjligheter tillsammans.

Tensaii startades med målet att skapa ett bättre samhälle med vår kompetens, att inspirera och driva meningsfulla idéer till succéer. Vi drivs av att skapa ett inkluderande och jämlikt samhälle där alla har samma möjligheter att fullfölja sina drömmar. Social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet ingår i vår grund, vi når dit genom att tillhandahålla hållbar digital transformation – ja riktig och bestående förändring. – vi är och lever således Impact Branding

Vi söker en senior utvecklare/arkitekt med +10 års erfarenhetsnivå av varierande uppdrag inom IT (data och sånt), du kan vara självlärd och/eller läst på universitet. De vi ser framför oss är ett jakande svar på följande frågor:

 • Har du förmågan att genomföra och fullfölja dina avsikter i en specifik situation?
 • Vill du bidra till samhällsnytta i ditt dagliga arbete?
 • Har du en livsåskådning som sätter människor och individens mående i primärt fokus?
 • Vill du bidra till att våra barn; framtidens vuxna, erhåller förutsättningar att ta världen framåt på ett konstruktivt sätt?
 • Tycker du om att samarbeta med andra?
 • Fixar du Java eller C# är det ett Plus, är vi snäva – upplys oss 🙂

Är svaren JA, hojta till och kontakta oss.

Vill du bidra på riktigt? Gör skillnad, trivs med dina insatser, känn dig fri att vara dig själv, välj då geniala Tensaii.Uppfyller du kriterierna, skicka din ansökan med CV och Personligt brev till jakob@tensaii.com.

Var med på framtidsresan mot visionen att vara världsledande inom Impact Tech ® och Impact Branding ®

[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”100″][mk_padding_divider size=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_fancy_title color=”#2a2d2e” size=”62″ force_font_size=”true” size_tablet=”40″ font_weight=”600″ txt_transform=”capitalize” font_family=”none”]

Utvecklare

[/mk_fancy_title][vc_column_text margin_bottom=”24″ css=”.vc_custom_1536828688454{margin-bottom: 0px !important;}”]

Som utvecklare på Tensaii är dina arbetsuppgifter inte begränsade till programmering. Andra arbetsuppgifter kan vara att nätverka, delta i konferenser, driva projekt eller att leda workshops. Uppdragen varierar mellan vanliga byråprojekt, konsultuppdrag och inhouse-projekt. På Tensaii arbetar vi med företag i olika storlekar och i olika faser i sin organisation. Vi stöttar och hjälper kunden för att skapa största möjliga nytta.

[/vc_column_text][mk_fancy_title color=”#8248b9″ size=”36″ font_weight=”300″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Det här är du

[/mk_fancy_title][mk_custom_list icon_color=”#8248b9″ margin_bottom=”0″]

 • Letar du nya utmaningar och vill tillhöra ett fantastiskt multikompetent team? Om du har några års erfarenhet i bagaget som fullstackare, apputvecklare eller har arbetat med utveckling i Java eller Python. Skulle du även ha koll på UX och interaktionsdesign, då låter det som en mycket bra början.

[/mk_custom_list][mk_padding_divider size=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mk_padding_divider size=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column width=”1/2″][mk_fancy_title color=”#11dddd” size=”64″ force_font_size=”true” size_smallscreen=”64″ size_tablet=”40″ font_weight=”300″ txt_transform=”capitalize” font_family=”none”]

UX-lead

[/mk_fancy_title][vc_column_text margin_bottom=”24″ css=”.vc_custom_1536828355231{margin-bottom: 0px !important;}”]

Som senior inom UX/UI på Tensaii är ditt huvudfokus våra digitala projekt. Men vi har även UX-uppdrag inom verksamhetsutveckling, innovationsarbete och affärs- och kommunikationsstrategier. Du kommer både att få arbeta med UX från research till test. Uppdragen varierar mellan vanliga byråprojekt, konsultuppdrag och inhouse-projekt. På Tensaii arbetar vi med företag i olika storlekar och i olika faser i sin organisation. Vi stöttar och hjälper kunden för att skapa största möjliga nytta.

[/vc_column_text][mk_fancy_title color=”#8248b9″ size=”36″ font_weight=”300″ margin_bottom=”0″ font_family=”none”]

Det här är du

[/mk_fancy_title][mk_custom_list icon_color=”#8248b9″ margin_bottom=”0″]

 • Du lever och andas UX och UI.

 • Du är prestigelös, nyfiken och älskar utmaningar.

 • Du har ett eget driv och egna idéer.

 • Du är en öppen, inspirerande och kommunikativ person.

 • Du arbetar gärna agilt och är lika bra på att arbeta i team som att arbeta själv.

 • Du har arbetat som UXare  och med UI under några år.

[/mk_custom_list][/vc_column][vc_column][mk_padding_divider size=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” fullwidth_content=”false” css=”.vc_custom_1536829642940{background-color: #0fced8 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”apply-now”][vc_column width=”2/3″][mk_padding_divider size=”120″][mk_fancy_title tag_name=”h3″ color=”#ffffff” size=”36″ force_font_size=”true” size_tablet=”35″ size_phone=”25″ line_height=”166″ font_weight=”600″ font_style=”italic” txt_transform=”none” font_family=”none”]

Skicka din CV och/eller din portfolio till oss på apply@tensaii.com och berätta vad som får dig att vilja gå till jobbet på morgonen.

[/mk_fancy_title][mk_padding_divider size=”120″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]