Jobba hos oss

En arbetsgivare – Oändligt med möjligheter

Vi är ett företag där ditt intresse och ditt driv kan göra skillnad och där devisen ”En för alla och alla för en” betyder något. Med vårt engagemang strävar vi efter att skapa ett bättre samhälle, både i och utanför de roller vi har på Tensaii.

Utvecklare

Som utvecklare på Tensaii är dina arbetsuppgifter inte begränsade till programmering. Andra arbetsuppgifter kan vara att nätverka, delta i konferenser, driva projekt eller att leda workshops. Uppdragen varierar mellan vanliga byråprojekt, konsultuppdrag och inhouse-projekt. På Tensaii arbetar vi med företag i olika storlekar och i olika faser i sin organisation. Vi stöttar och hjälper kunden för att skapa största möjliga nytta.

Det här är du

  • Letar du nya utmaningar och vill tillhöra ett fantastiskt multikompetent team? Om du har några års erfarenhet i bagaget som fullstackare, apputvecklare eller har arbetat med utveckling i Java eller Python. Skulle du även ha koll på UX och interaktionsdesign, då låter det som en mycket bra början.

UX-lead

Som senior inom UX/UI på Tensaii är ditt huvudfokus våra digitala projekt. Men vi har även UX-uppdrag inom verksamhetsutveckling, innovationsarbete och affärs- och kommunikationsstrategier. Du kommer både att få arbeta med UX från research till test. Uppdragen varierar mellan vanliga byråprojekt, konsultuppdrag och inhouse-projekt. På Tensaii arbetar vi med företag i olika storlekar och i olika faser i sin organisation. Vi stöttar och hjälper kunden för att skapa största möjliga nytta.

Det här är du

  • Du lever och andas UX och UI.

  • Du är prestigelös, nyfiken och älskar utmaningar.

  • Du har ett eget driv och egna idéer.

  • Du är en öppen, inspirerande och kommunikativ person.

  • Du arbetar gärna agilt och är lika bra på att arbeta i team som att arbeta själv.

  • Du har arbetat som UXare  och med UI under några år.

Skicka din CV och/eller din portfolio till oss på apply@tensaii.com och berätta vad som får dig att vilja gå till jobbet på morgonen.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska